COVID-19

We ontvangen u, ook in deze vreemde periode, met veel plezier in onze showrooms, werkplaatsen en carrosserieafdelingen. Gezien de verstrengde Covid-19 maatregelen, vragen wij u om rekening te houden met enkele veiligheidsmaatregelen. 


Welke veiligheidsmaatregelen dient u na te leven bij een bezoek aan onze concessies?

Voor uw en onze veiligheid vragen wij u om volgende maatregelen na te leven:

  • Draag een mondmasker
  • Desinfecteer uw handen bij het binnenkomen 
  • Houd 1,5 meter afstand van het personeel en andere klanten
  • Respecteer de beperkte capaciteit van onze klantenlounge
  • Kom indien mogelijk alleen naar onze concessies

Hoe verloopt een bezoek aan de showroom?

Onze verkoopteams verwelkomen u graag van op een veilige afstand in onze showrooms. Voor uw en onze veiligheid zijn onze showroomwagens gesloten. Indien u graag het interieur van een wagen bekijkt, kunnen wij deze voor u openen. Indien u liever van op afstand contact hebt, helpen wij u graag telefonisch, via e-mail of via video call verder. 

Hoe verloopt een bezoek aan de werkplaats?

Zowel aan de receptie als in de werkplaats en de klantlounge nemen wij de nodige veiligheidsmaatregelen. Aan de receptie is plexiglas geplaatst om het contact met onze medewerkers tot een minimum te beperken. Uw wagen en sleutel worden voor en na onze interventie gedesinfecteerd. Onze mechaniekers en carrossiers maken daarnaast gebruik van afdekmateriaal, handschoenen en indien nodig mondmaskers. We vragen u om de beperkte capaciteit van onze klantenlounge te respecteren en indien mogelijk contactloos te betalen.

Hoe zal de aflevering van mijn nieuwe wagen verlopen?

Gezien de huidige situatie, zal de aflevering van uw wagen anders dan normaal verlopen. De uitleg over uw wagen zal ingekort worden en onze afleveraars bewaren de nodige afstand.

Volgende Youtube video‚Äôs bieden extra uitleg bij enkele functionaliteiten en veelvoorkomende opties: BMW Drivers Guide, Connected Drive, Remote Service, Comfort Access, Intelligent Emergy Call, Voorkeurtoetsen, Input I-controller, Memory Settings  Correct opladen (enkel voor Hybride voertuigen). Indien u na de aflevering van uw wagen toch nog vragen heeft, helpen wij u graag telefonisch of via video call verder.

Om uw veiligheid te garanderen wordt de wagen voor de aflevering gedesinfecteerd. Wij vragen u om op tijd te komen en rekening te houden met onze interne veiligheidsmaatregelen.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x