COVID-19

Na een moeilijk, maar noodzakelijke periode van enkel digitaal contact zijn onze fysieke concessies en MINI Store opnieuw open! We ontvangen u met veel plezier opnieuw in onze showrooms, werkplaatsen en carrosserieafdelingen. Onze normale openingsuren zijn opnieuw van toepassing. 


Welke veiligheidsmaatregelen dient u na te leven bij een bezoek aan onze concessies?

Voor uw en onze veiligheid vragen wij u om volgende maatregelen na te leven:

  • Desinfecteer regelmatig uw handen
  • Draag indien mogelijk een mondmasker
  • Houd 1,5 meter afstand van het personeel en andere klanten
  • Respecteer de beperkte capaciteit van onze klantenlounge
  • Kom indien mogelijk alleen en op afspraak naar onze concessies

Wat zijn onze openingsuren?

We hanteren opnieuw onze normale openingsuren. 

Leuven
Verkoop: 8u30 tot 18u30                  Op zaterdag: 10-17u
Naverkoop: 7u30 tot 18u30
Carrosserie: 8u tot 18u

Mechelen
Verkoop: 8u30 tot 18u30                  Op zaterdag: 10u-17u
Naverkoop: 8u tot 18u30
Carrosserie: 8u tot 18u


Hoe verloopt een bezoek aan de showroom?

Onze verkoopteams verwelkomen u graag van op een veilige afstand in onze showrooms. We vragen u om op voorhand een afspraak te maken met één van onze Sales Advisors. Voor uw en onze veiligheid zijn onze showroomwagens gesloten. Indien u graag het interieur van een wagen bekijkt, kunnen wij deze voor u openen. Indien u liever van op afstand contact hebt, helpen wij u graag telefonisch, via e-mail of via videocall verder. 

Hoe verloopt een bezoek aan de werkplaats?

Zowel aan de receptie als in de werkplaats en de klantlounge nemen wij de nodige veiligheidsmaatregelen. Aan de receptie is plexiglas geplaatst om het contact met onze medewerkers tot een minimum te beperken. Uw wagen en sleutel worden voor en na onze interventie gedesinfecteerd. Onze mechaniekers en carrossiers maken daarnaast gebruik van afdekmateriaal, handschoenen en indien nodig mondmaskers. We vragen u om de beperkte capaciteit van onze klantenlounge te respecteren en indien mogelijk contactloos te betalen.

Hoe zal de aflevering van mijn nieuwe wagen verlopen?

Gezien de huidige situatie, zal de aflevering van uw wagen anders dan normaal verlopen. De uitleg over uw wagen zal ingekort worden en onze afleveraar zal niet plaatsnemen in uw wagen.

Volgende Youtube video’s bieden extra uitleg bij enkele functionaliteiten en veelvoorkomende opties: BMW Drivers Guide, Connected Drive, Remote Service, Comfort Access, Intelligent Emergy Call, Voorkeurtoetsen, Input I-controller, Memory Settings  Correct opladen (enkel voor Hybride voertuigen). Indien u na de aflevering van uw wagen toch nog vragen heeft, helpen wij u graag telefonisch of via videocall verder.

Om uw veiligheid te garanderen wordt de wagen voor de aflevering gedesinfecteerd. Wij vragen u om op tijd te komen en rekening te houden met onze interne veiligheidsmaatregelen.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x